Evenimentele recente din Romania

   Astazi am de gand sa dezbat o tema foarte controversata, si anume despre ultimele evenimente ce au avut loc.
    La inceput am zis ca mai bine stau in umbra , si nu o sa comentez despre incidente. Dar am ajuns la limita in care regret in ce tara traiesc. Sa te bucuri ca au murit 33 de oameni intr-un mod complet nevinovat...chiar asa am ajuns? Ce daca ascultau rock? Un om nu merita sa moara indiferent cat de destept sau prost e, ce gen asculta muzica, cum se imbraca si etc. S-au facut chiar petitii cu interzicerea rockului in Romania. Refuz sa cred ca unii oameni pot fi chiar asa incuiati si redusi mintal. O sa ajungem la limita in care manelele vor domina tot globul. Chiar eu am fost facut in toate felurile de mai multi manelisti doar din cauza muzicii. Mi s-a acrit pana in gat de prostia unora. Sunt inconjurat de agramati,inculti,cocalari si prosti.Nu fac o generalizare, nu toti din jurul meu sunt asa, cele precizate mai sus sunt doar cateva specimene. Sa ne punem in alta situatie. Oare cum era daca in loc de Colectiv, era un club de manele? Ha? Nu meritau ei sa moara. Manelistii nu sunt oameni. Sunt doar niste oi, fara pic de creier,fara discernamant si constiinta, controlati din cap pana in picioare de mass-media. Pentru ei toata muzica= gunoi. Cred ca si daca parintii lor cantau alt gen de muzica, pentru ei erau tot gunoi, pentru ca muzica respectiva nu are destula "valuare"(Ups, sunt un manelist). Incultura din pacate predomina in tara asta. Cel mai tare m-a infuriat cand am vazut petitii cu interzicerea rockului in Romania. Din nou, refuz sa cred ca exista un om asa incuiat si fara pic de rationament si gandire... nu mai suntem pe vremea comunismului, sa fie interzise anumite genuri de muzica, fiecare asculta ce vrea. Gen mai criticat ca rockul si mai apreciat ca maneaua cu siguranta nu exista in Romania. Daca rockul va fi interzis(ceea ce sigur nu se va intampla), la fel de bine poate fi interzisa si maneaua, daca tot se merge pe ingradirea dreptului la opinie si la libera exprimare.De ce e atata prostie in tara asta? Cand oamenii nu o sa mai fie catalogati dupa muzica? Daca asculti rock, esti ciudatul ciudatilor. Daca asculti rap si reggae, esti dependent de droguri. Daca asculti manele esti "b0$$". Nu esti nimic. Promovezi doar incultura,prostia,banii,lacomia. Maneaua cred ca a ajuns un drog zilele astea, la fel ca si cafeaua.
    Recent, guvernul a fost demis. Chiar daca toti ne doream asta, eu cred ca a fost in zadar, atata timp cati alti hoti vor fi in actualul guvern. Degeaba demitem politicieni, atata timp cat nu demitem parlamentul, cea mai mare putere din stat. Cand coruptia, spaga, mita vor disparea atunci putem vorbi despre o schimbare. Iesim in strada cu un scop clar, sa schimbam tara, nu sa mai fim batjocoriti de catre politicieni. E timpul sa se faca dreptate, toti coruptii sa mearga la inchisoare, justitia din Romania sa fie corecta, nu sa acorde pedepse prea blande anumitor oameni care chiar au facut fapte grave, facand referire la cei 7 pitici din judetul Vaslui. Cred ca acei oameni au primit pedepse mult prea blande. Acei oameni meritau inchisoare pe viata si castrati. Sper ca acuma sa aiba surprize cat mai placute la racoare.Sper ca economia se va dezvolta, medicii si profesorii sa lucreze pe un salariu decent, ca nu degeaba au facut o facultate. Am putea fi o tara peste Anglia,Germania sau Franta. Avem resurse, avem relief, avem litoral, avem foarte multe lucruri care anumite tari nu le au. Dar din cauza politicienilor care nu s-au saturat sa fure am ajuns la coada Europei din toate punctele de vedere. Schimbarea poate porni doar de la noi, sa curatam tara de incultura si de oameni corupti.

     Acest blog a fost facut strict pentru a-mi spune parerea, nu vreau sa ma cert cu nimeni, si nici sa imi fac reclama. Am sa inchei cu un citat foarte clar si scurt, al raperului Catalin Stefan Ion(Cheloo)

    "Tanarul onest ar trebui sa faca o scoala, sa munceasca, sa nu asculte manele,sa nu se imbrace ca un cocalar, sa citeasca, sa faca sport pentru autodisciplina si sa inceteze sa mai fie o oaie fara minte dusa la pascut de catre televizor.Atunci vom putea vorbi despre afirmarea tanarului roman".

     Multa pace ;)


     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Politica in Romania

Diferenta dintre generatii, mentalitati gresite, generatia tableta, tocilari

Recenzie: Vama - Better (2017)